Vagnen!

Äntligen är vagnen här! Trodde det skulle ta 12veckor att få hem den men det tog inte mer än 1,5 vecka för dom hade vagnen på lager haha. Världens finaste vagn, är så kär! 
Jag ser ut som fan men det skiter jag i haha. 
Älsklingen är så fascinerad av babyskyddet som han fick välja, det blev zebra och den är så mysig! 

Svampar

Är på jobbet, är så sliten men men! Köpte Loka rosa svampar, Åhh så god den är!!! Gråt

Efter uppackning hela jäkla dagen är det 1kartong(var 14) och 3 Ikeapåsar(var 23) kvar! 
Precis när jag var påväg till sista kartongen så sa kroppen ifrån och jag satte mig ner och började grina som ett barn, tur att man har en man som vet när man behöver kramar och pussar som mest. 
Älskar honom så mycket ! Masala

Igår flyttade vi officiellt in till våran nya lägenhet. Renoveringen är äntligen klar! 
Jag har inte suttit en enda sekund sen igår utan bara packat upp nästan alla kartonger och det är ganska mycket kvar. Är så trött men vill göra allting själv, låter Adel lyfta men vill inte att han lägger sig i något annat för jag vill göra allt på mitt sätt. Det är väl bara tjejer som förstår sånt. 
Snart kan jag använda magen som bord! 


Igen

Och så vart det jobb igen! Passar på att jobba så mycket jag orkar, höja mammapenningen lite! Igår åkte jag och kollade på lite möbler men hittade inte så mycket som föll mig i smaken. Vet inte riktigt vad jag ska ha men har inte bråttom. Imorgon och på fredag är jag ledig så då blir det en massa fix i lägenheten! Mama

Alla ligger och sover så jag passar på att äta lite gott och läsa en bra tidning. Trött

Just nu känner jag mig så trött på nya lägenheten, dom blir ju aldrig klara! Visst är det bara småsaker kvar att göra men nu har det gått två veckor mer än vad det skulle. Var precis där och letade småfel och såklart att jag hittade småfel, ush så trött man blir! 

Dåliga bilder men det kommer bättre när allt är klart. 

Britax

Vagnen är beställd! Så himla nöjd, blev en britax go next. Lite dyr men det är våran prins värd! Slänga

Jobbet är klart för denna gång men inte blir det någon vila inte! Är i nya lägenheten och har börjat fixa kläderna, eller rensa rättare sagt. 
Tänkte först slänga en massa men hittade en sida på Facebook som heter "bättre behövande", det kommer bli 1,5-2 stora svarta säckar. 
Jobbild ✌️

Kvällsmys

Igår sov jag bokstavligen hela dagen. Vaknade vid 14, åt frukost och gick och la mig igen. 
Vaknade sen vid 17 åt igen och somnade om för att vakna vid 20 och fixa mig, tänkte gå till nya lägenheten och börja sortera kläder osv men blir då inbeordrad på jobbet. 
3e natten nu och jobbar 5 nätter nästa vecka men men, har ju sagt att jag kommer jobba så mycket jag bara orkar nu innan mammaledigheten.

Nu vilar vi en stund och sen blir det ut och köra! 

Hormoner

Nu är det lite väl mycket hormoner i kroppen. Gråter för absolut ingenting, blir sur på småsaker och har svårt att hålla känslorna i styr på jobbet. Sitter nu och vilar lite på jobbet men ska strax ut och köra igen, har haft en sån konstig magkänsla hela dagen/natten. 
Det börjar likna något, blir nog klart till helgen! Jobb

Allt gick bra idag hos barnmorskan! Hjärtat slog jättebra och allt annat såg också bra ut. Har även shoppat en hel del igår och idag, kan inte hålla mig så jag köper allt sött jag ser! Barnmorska

Idag är det dags för besök hos barnmorskan, vi har fått en ny som heter Kicki då min gamla ska på mammaledighet. Vi går på hjärtat i stan, det är privat och så himla mysigt! 

The butterflies he used to give me turned into tiny little feet 🌸

Sömnlös

Dessa sömnlösa nätter. Sömnen blir så förstörd när man jobbar natt och försöker vända tillbaka på dygnet så fort man är ledig. Sovit från 23 till 04 och nu ligger jag här och slösar min tid på instagram, inte ens en bra bok har jag här hos mamma.Natt

Börjar bli riktigt tungt att jobba natt. Jobbar 10timmars pass och ligger på 60% schemalagt men kommer upp till 70-80% med alla extrapass. Man ska ju inte klaga, har iaf ett jobb och bra lön dessutom. 
Flyttade till nya lägenheten i torsdags men renoveringen är inte klar så har sovit hos mamma hela helgen, skönt att det finns färdig frukost när man kommer hem samt mat när man vaknar på eftermiddagen. 
Mamma har nu förstått att det verkligen är något som växer i min mage och gillar att klappa och mysa med lillfisen. 

Såhär såg det ut i köket i torsdags.... :/ 

Livet

Tänk hur livet såg ut och hur det ser ut nu. Blev sugen på att börja blogga igen för det är roligt att kunna gå tillbaka och läsa, nu var det ett tag sen jag skrev något. 
Hur ser mitt liv ut idag då? Jag är nog världens lyckligaste! Ska bli mamma i september, har köpt en 4a med min kärlek som vi håller på att renovera och ska flytta in snart. Vi båda har bra jobb och en varsin bil, jag menar hur många i våran ålder har allt detta? RSS 2.0