Fobi

Jag lider av spindelfobi, många tycker att det är löjligt medan andra förstår mig. 
Ser jag en spindel ute är det inga problem, för jag kan helt enkelt undvika den genom att tex springa därifrån eller liknande.
Ser jag en spindel inomhus, speciellt hemma hos mig eller i närheten av mig så blir det ett helvete! Kom hem från jobbet för en timme sen, ska sätta mig på soffan och käka frukost och där kryper äcklet!! Jag känner pulsen stiga och paniken blir bara större, men tänker bara "tappa inte bort den, då har du inte kontroll". Står och tittar på den i ca 10 min och den rör sig inte... Smyger in till ena rummet där dammsugarn står och hämtar den lugnt och fint, sätter på den och dammsuger upp spindeljäveln!!! Sen då??? Jo jag har tejpat för hålet så den inte kan krypa ut, sen får älsklingen byta påse och undersöka så att den inte överlevt när han kommer hem. 
Sen dess har jag undersökt hela soffan, bakom, under. Hela lägenheten, alla hörn, bakom och under sängen. Det kryper i hela kroppen! Och nu får det vara nog!!! Har precis ringt och sökt hjälp, hoppas att man får det på något sätt för det här funkar inte !! 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0