Fobi

Jag lider av spindelfobi, många tycker att det är löjligt medan andra förstår mig. 
Ser jag en spindel ute är det inga problem, för jag kan helt enkelt undvika den genom att tex springa därifrån eller liknande.
Ser jag en spindel inomhus, speciellt hemma hos mig eller i närheten av mig så blir det ett helvete! Kom hem från jobbet för en timme sen, ska sätta mig på soffan och käka frukost och där kryper äcklet!! Jag känner pulsen stiga och paniken blir bara större, men tänker bara "tappa inte bort den, då har du inte kontroll". Står och tittar på den i ca 10 min och den rör sig inte... Smyger in till ena rummet där dammsugarn står och hämtar den lugnt och fint, sätter på den och dammsuger upp spindeljäveln!!! Sen då??? Jo jag har tejpat för hålet så den inte kan krypa ut, sen får älsklingen byta påse och undersöka så att den inte överlevt när han kommer hem. 
Sen dess har jag undersökt hela soffan, bakom, under. Hela lägenheten, alla hörn, bakom och under sängen. Det kryper i hela kroppen! Och nu får det vara nog!!! Har precis ringt och sökt hjälp, hoppas att man får det på något sätt för det här funkar inte !! 
Kilo

Jag följer ganska många gravida tjejer på instagram och kan inte förstå hur folk kan fortsätta vara så smala under graviditeten. Finns tjejer som ser ut som en pinne med en kanonkula till magen, lite avis får man vara! 
Själv är jag i vecka 29 och redan gått upp 17kilo, undrar hur detta ska sluta? 
Jag har ju verkligen inte skött maten som man ska, men det är så svårt när man jobbar natt och dessutom kör i 10timmar. Man kan tex inte ha med sig sallad som ska ligga i bilen i värmen och bli äcklig, visst frukt men hur enkelt är det att käka frukt och köra samtidigt? Just därför har det blivit en massa godis osv osv men nu blir det skärpning! Har ju fått en massa bristningar också, vilket såklart inte går att undvika för det är ärftligt och hormonellt men det var min mardröm och nu är dom här så bara att acceptera ! 
Foglossning

I morse när jag vaknade så kunde jag knappt ta mig ur sängen, hade sååå ont i höften och då slog det mig att jag hade foglossning. 
Jag är glad att jag haft en bra graviditet *ta i trä* men nu börjar det kännas i kroppen. Blir väckt lite då och då av sparkar och det är mysigt men inte när man jobbat en hel natt och behöver sova för att orka jobba nästa natt igen. Men men här ska vi inte klaga! 

Åt bästa hamburgaren på Linne Burgers i helgen men älsklingen, rekommenderar det varmt! Man får välja köttmängd, och allt man ska ha på burgaren. 

Dress

Det är så svårt att hitta fina gravidkläder men man får nöja sig med det som finns. 
Köpte tre klänningar igår men denna var nog min favorit, första gången sen magen började växa som jag känt mig snygg! RSS 2.0