Söndag

Nu är det söndag, helgerna går så otroligt snabbt! Håller på att tvätta och sen ska vi åka till svärmor i Märsta..
Såhär blev julgranen i år, använde mig bara utav röda och guldkulor!
 

Jul

Snart är det jul, jag älskar julen!
Många kommer nog tycka att jag är sjuk i huvudet men jag ska ta fram julgranen idag tihi.
Kan nog erkänna att jag gör det mkt för att jag har en tom hörna i vardagsrummet och jag vet inte vad jag vill ställa där..
 

SD

Alltså varför är folk så jobbiga? Ska jämt överdriva!
Visst det är inte okej att en politiker säger sånt som han sa.. "blatte, hora m.m" men vrf ska inte sånt gälla alla? Man ser/hör såna tjaffs/bråk hela tiden på stan och krogen men vrf tycker inte folk att det är värsta grejen?
Alla varenda jävla människa med lite vett i huvudet vet att SD inte står för det dem säger att dem står för, så förstår inte varför folk gör värsta grejen av det !
Ju mer uppmärksamhet dem får(även negativ) så växer dem!! 3:e största parti!!!
 
Aftonbladet.se

Cupcakes

Bakade cupcakes igår på jobbet, ja vi bakar nästan allt själva!
Har en gång tidigare försökt att baka det hemma men misslyckats för att jag brukar göra lite som jag vill med recepten..
Denna gång använde jag ett recept på amerikanska muffins (stora) och sen googlade jag upp ett recept på glasyr.. Dom blev fina för att vara första ggn !
 

Renesmee

Jobbade igår till 19 och sen var jag och dottern på bio. Vi tog en promenad till stan, satte oss på en bänk vid ån och pratade..
Vi kollade på Twiligt, fyfan va den var grym!!! Det som irriterade oss var att det satt 4 tjejer framför oss som skrattade genom hela filmen, som att det är komedi? Vi satt och grät typ så skrattade dem, jävla åsnor förstörde filmen!
Kommer nog se filmen igen på bio, lite längre fram när det inte är fullsatt så man kan njuta! Älskar twiligt filmerna, man kommer bort till en annan värld, en drömvärld!
 

Gravid.

Haha hittade en rolig sak, tänk om han var kvinna vilken panik hon skulle få..
Läs här
 
Ska iaf jobba idag med som vanligt!! Börjar 11 idag och det känns väl ganska skönt. Skulle sova tidigt igår men somnade inte förrän 1, långa telefonsamtal och mkt gnäll...
Snart kanske jag får en liten vovve, en Jack!
 

Att icke..

Att hjälpa eller inte hjälpa, det är frågan.
Nu står man här med ett dilemma, göra eller icke. När går gränsen på om man ska tänka på sig själv och sitt mående före andras? Jag är ju sån som hellre ser människor runt om mig glada än mig själv men vart går gränsen?
så jävla svårt.
 
Jobbade idag och var sedan och ffikade med Eleni, fina Eleni!
Hon bjöd på fika och mat för vi firade lite framgångar för henne..
 
 
Lämnade in mina favoritskor igår hos skomakaren för klacken höll på att lossna och jag vill så gärna ha kvar skorna för dem är fan skönare än platta skor! och när jag fick tillbaka skorna idag så såg dom ut som nya ! Lycka !
 

soffhäng

Mamma kom förbi i morse och tog en kaffe, riktiga kärringar dricker kaffe 8 på morgonen innan jobbet..
Jobbade 10-17, handlade lite efter jobbet och sedan har jag bara legat i soffan och gjort ingenting, så skönt att inte göra något.
 
Julia var här och sen kom dottern Efi, vi kollade på repris av EMA, helt okkkk!
Nu ska jag nana och drömma om blommor och värme!
 

Igen..

Tänkte skriva ett inlägg..
 
Jag jobbar på Creperié Lemoni som öpnnade för några veckor sen inne på kvarnen. Jobbar mer än heltid och det är vad jag önskat mig. Det negativa är väl att man inte har ett liv men pengar är alltid bra!
 
 
Jag och baby har flyttat igen, vi fick en 2a i Gränby. Så perfekt lägenhet, visst gammalt men jag gillar att det är bottenvåning och ljus! Men det är korttidskontrakt så man vet aldrig hur länge man blir kvar...
 
 

RSS 2.0