Bingolotto !

Woohoo !


Jävlar!

Jävlar vilka helvetes jävla köer i Sthlm helt jävla sjukt!!!! Vi åkte från Uppsala klockan 15 mot Norrköping, gissa hur långt vi har kommit? Fucking södertälje bara helt sjukt !!!!!!!


Finaste

Visst är jag söt? Brukar larva mig ibland och hitta på saker hehe. För ett tag sen när jag jobbade på skolan så läste jag en jätte jätte söt bok som jag ej kommer ihåg namnet på men den var fylld av söta dikter. Skrev av 3 av dom som jag gillade mest.
Ikväll hittade jag dom och skrev ner dom på lite finare papper, en var till älsklingen och den hängde jag upp på dörren. Får se om han ser ngt när han vaknar på morgonen hahah.. Den andra var iaf fin bara så den la jag på sidan av en tavla och den 3e var deppig(så jag liksom) så den får hänga i min garderob.Du är det finaste

Jag letar efter ett ord
Ett helt nytt ord
Ett ord som ingen
Någonsin hört

Jag letar efter ett ord
Som betyder
Att du är det finaste.


(Googlade och hittade, Hans & Monique Hagen, översättning Barbro Lindgren)

 


Gojibär

Nu är cpvädret tillbaka. Efter jobbet gick jag förbi syrran och tog en snabb kaffe, promenerade sedan hem. Vädret var underbart i någon timme, jag hade sådan energi och ville göra saker men nu ska jag koka té och mysa under en filt framför en bra film. Älsklingen ligger och sover, söta.


Alltså VEM kunde tro att jag skulle börja älska sallad? Vet ni varför jag börjat älska det? För det är så hilma gott! Men men, jag gillar inte tråkig sallad t.ex. isberg,tomat och gurka. På min sallad som ni ser på bilden här nere är det: Isberg, ruccola, körsbärstomater, gurka, avocado, purjolök, oliver, fetaost, valnötter, gojibär, tranbär, olja, pressad citron, oregano, basilika och salt! Säg mig, låter inte det underbart???Och visste ni att man ska äta något LITET sött efter maten? Det hjälper till att smälta maten! Blubb


Söndag

...Och jobb. Ska strax iväg till bussen, jobbar idag. Skulle gärna bara ligga i sängen och mysa med kuddarna men men. Älsklingen jobbar också idag så det känns väl helt okej att jobba iaf =)
Det känns som att det händer så mycket men man hinner inte med, eller så pallar man inte.


Min söta tröja!

Ikväll ska jag visa er mina örter som har börjat växa, mums! Mina små bebisar <3


RSS 2.0