SD!

Är så irriterad, vad tänker folk med! Nu är det dags för mig att skriva vad fan jag tänker och tycker om SD.

Sanningen är den att Sverige har misslyckats lite med invandrarpolitiken, pga att jag anser att vi inte har kunnat ta han om alla som vi tagit in i Sverige. Jag tycker att dem som verkligen behöver hjälp, tex som kommit från krig och så ska få stanna och få hjälp.

Lyssnade på P1, en man vid namnet Stamatios som ringde in och sa en massa skit! Han säger att SD inte är rasister utan att Socialdemokraterna och Moderaterna är det pga av hur de hade deras politik på 30-talet.
Kära Stamatios vi lever på 2010talet!!! Och om inte socialdemokraterna hade makten när du kom till Sverige från Grekland så hade du inte varit här just nu utan levt i grekland, jobbat som en idiot dag och natt för att dina barn skulle ha mat på bordet.
Han anser att invandrare som kom till sverige när han kom vilket jag gissar är 60-70talet inte är som invandrare idag som enligt honom bränner bilar och kastar sten mot polisen. Nehe Stamatios men hur kommer det sig att MINA ögon har sett att 90% av alla greker som kom då jobbade 10-15år, sjukskrev sig, fick förtidspension och drog tillbaka till Grekland och lever nu där som kungar. Sitter dricker kaffe i deras trädgård, arbetar med den. Går på fester och dansar fast dem sjukskrev sig för tex ryggproblem.
Nu har det faktiskt blivit mycker hårdare regler när det gäller att sjukskriva sig, vilket är bra! Här sitter vi och pluggar i flera år för att kunna få ett jobb och jobba tills vi är 65 medan andra kommer hit med mål att jobba i 10år med tex städning för att kunna få förtidspension och ta våra jävla skattepengar för att leva där nere som kungar.Islam. Islam. Muslimer. Muslimer!
Vet ni vad jag säger? Att folk har fått fördomar mot muslimer är för att media bara lyfter fram det dåliga i islam hela jävla tiden. Islam är en jätte bra religion.

Kvinnor blir förtryckta.
Okunnighet säger jag då. Ingenting i koranen tyder på att man ska bete sig illa mot kvinnor, det där handlar om KULTUR!

Hedersmord(Nu kommer det roliga)
Va på en föreläsning förra året med Mattias Gardell och han enligt statistik berättade att:
Sedan 1994 har fyra hedersmord ägd rum med anknytning till Sverige(nått av dem var utomlands men det var svenskar) och ingen av dem var praktiserande muslim.
Sedan 1994 har 405 svenska kvinnor mördats i Sverige av sina män, och ingen av dem hade något med religion att göra.

Så Jimmie, vad har du tänkt göra med alla etniska svenskar som konverterat till islam? Vart ska du skicka dem?
Hör ofta folk säga "Men varför kan dem inte klä sig som oss", vadå oss? Vilka är oss? Har ni tänkt på att dem kanske undrar varför vi inte klär oss i slöja och burka? Om ni har märkt så börjar faktiskt allt färre muslimer ha slöja på sig, anpassar sig säger många? Men efter vadå? Det finns inga regler att "såhär ska det vara!"
Okrivna regler, jaaa där har vi det.

Men Jag tycker att det är okej med slöja. Du tycker att det inte är okej med slöja. Min granne tycker att alla kvinnor ska bära kjol. Min klasskamrat tycker att man kvinnor bara ska ha 2 hål i öronen. Min mamma tycker att man ska klä sig anständigt. Min pappa tycker att kvinnor ska klä sig kvinligt. Min granne tycker att alla kvinnor ska ha lösa kläder.
Så vad är rätt? Inget är rätt eller fel, vi måste bara helt enkelt acceptera alla som dem är och se INDIVIDEN och inte "gruppen".

Okej nu kanske det räcker för idag för ingen kommer orka läsa och jag skriver helt kefft, för att det bara flyger runt tankar i min hjärna.


Kommentarer
Postat av: Siima

Grymt skrivet!

2010-09-21 @ 22:48:16
Postat av: Frederika

Tack :)

2010-09-21 @ 22:49:55
URL: http://friickii.blogg.se/
Postat av: HEINEKEN

Duktigt tjej,fast vi kommer in 'RD'!

Hehe...;)

2010-09-21 @ 23:06:16
Postat av: Frederika

Heineken, vill inte upprepa allt jag har sagt till dig.

2010-09-21 @ 23:10:52
URL: http://friickii.blogg.se/
Postat av: derias

Här har vi en tjej med huvud på skaft!

2010-09-21 @ 23:15:17
URL: http://deri.blogg.se/
Postat av: HEINEKEN

Jag vet,ville bara säga god natt och drom skönt!

Ses imorgon...;)

2010-09-21 @ 23:15:27
Postat av: Frederika

Gonatt på dig me å vi har mycket att diskutera imorn !

2010-09-21 @ 23:18:11
Postat av: derias

som formulerades jätte bra:)

2010-09-21 @ 23:24:01
URL: http://deri.blogg.se/
Postat av: atinu

(Y)

2010-09-23 @ 07:36:56
URL: http://atinu.blogg.se/
Postat av: Ernie

Den där bilden är något pro SD skulle jag säga, men förövrigt bra skrivet.

2010-09-25 @ 15:47:29
URL: http://insomniacrants.com
Postat av: Anonym

gryyyyyyyyyyym

2010-09-29 @ 10:59:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0