Kilo

Jag följer ganska många gravida tjejer på instagram och kan inte förstå hur folk kan fortsätta vara så smala under graviditeten. Finns tjejer som ser ut som en pinne med en kanonkula till magen, lite avis får man vara! 
Själv är jag i vecka 29 och redan gått upp 17kilo, undrar hur detta ska sluta? 
Jag har ju verkligen inte skött maten som man ska, men det är så svårt när man jobbar natt och dessutom kör i 10timmar. Man kan tex inte ha med sig sallad som ska ligga i bilen i värmen och bli äcklig, visst frukt men hur enkelt är det att käka frukt och köra samtidigt? Just därför har det blivit en massa godis osv osv men nu blir det skärpning! Har ju fått en massa bristningar också, vilket såklart inte går att undvika för det är ärftligt och hormonellt men det var min mardröm och nu är dom här så bara att acceptera ! 
Kommentarer
Postat av: Emelie

Jag gick upp 22 kilo förra gången :/ lever inte annorlunda nu förutom att jag tror att det har sina fördelar att jag jagar en 1.5 åring, förra gången låg jag parkerad i soffan. Men man går faktiskt lätt ner sen :) jag gick ner 17 kilo automatiskt och resten tränade jag bort :)

2015-07-08 @ 20:28:54
URL: http://kimelie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0