Icke-rökare.

Är rädd, så rädd. Rädslan går inte att beskriva, ni som inte röker kan inte förstå och kommer aldrig göra det. Att säga hejdå till sin bästa vän som är med en vart man än går, som håller sig sällskap 20ggr/dag. Som tröstar dig när du är ledsen, som gör kaffet 1000ggr godare. Svårt att förklara..

Ni som följt min blogg kanske kommer skratta nu men jag ska göra ett yttligare försök med att sluta röka, denna gången med hjälp utav en bok, Icke-rökare med Allen Carr. Har läst den förr, läste dock aldrig klart den för man vet att man kommer sluta röka.
Man hatar sig själv under tiden man läser den, antingen går man hela vägen eller så slutar man och bara tränger bort allt man läst. Om jag ska vara ärlig så är det enda jag minns från boken att man ska röka under tiden man läser den, kanske det jag vill minnas?


Jävla skit.


Kommentarer
Postat av: Anonym

se katalaveno,otan den kapniza ja fattade ej varför folk inte slutade röka ..jag trodde att man bara kan göra det när som helst.

grejen e ..att man nästan inte vill sluta röka. opos les, ciggen är en vän som man håller i handen, otan kanis promenera,fika..det är en sak man gör. pernai i ora... afto maresi. kai tora jinome kai ego nojig,jag vill inte fastna för skitet ett helt liv...

pes mou,ti grafi to vivlio? ge exempel.

2012-03-14 @ 09:59:04
URL: http://psychedelique.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0