Nej

Vi är tränade att jobba, jobba, jobba. Så känns det! I ett land som Sverige så går livet ut på att jobba, jobba och jobba, men vem fan bryr sig om pengar? Eller klart man bryr sig men det är inte allt?
Alla kaféer stänger mellan 8-10, ska man ut efter det måste man vistas bland alkoholister. När man är utomlands kan man fika genom att ta en öl liksom, utan att behöva supa och bli full! Men vet ni varför? För ingen i detta land vågar vara sig själv, prata med andra, dansa om den inte är påverkad. Då snackar jag inte om alla andra bara utan även mig, med åren har jag blivit lite så, inte helt...
I Grekland stänger alla kaféer typ 3-4-5på morgonen och alla klubbar typ 7-8-9, när sista går liksom. Där finns inge jobb, inge pengar men folk lyckas folk leva, dansa,sjunga och vara lyckliga. Hur går det?


Men vad är viktigast? Leva lycklig elr ha mkt pengar? Jag tycker det första iaf..


Mami åkte till Grekland, saknar henne redan.


Kommentarer
Postat av: Derias

Håller med dig!! Här i USA är folk iaf lite bättre än i Sverige.. Folk kan ha roligt här och gör mycket mer än i tråkiga Sverige!

2011-07-14 @ 05:52:08
Postat av: Frederika

Det är så! Och vi väljer liksom att leva med det...

2011-07-14 @ 14:49:47
URL: http://friickii.blogg.se/
Postat av: Derias

det krävs liksom ett helt samhälle för att ändra på det:/ även om man försöker ändra själv så tror alla andra att man är cp då.. till exempel om man är extra trevlig, folk i sverige tror man e retard typ:S

2011-07-15 @ 05:32:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0