Körsbär metoden

Hej kära lånade kompisar!
Jag försökte få Frederika, som kallar sig min vän, att börja blogga tillsammans med mig, men hon är för egocentrisk och vill ha alla för sig själv så jag fick inte vara med. Istället fick jag nöja mig med att "gästblogga" - som det kallas nuförtiden. Riktigt efterblivet uttryck egentligen, men jag ska vänja mig vid det för att någon dag be gästerna som kommer över till mig på en kopp kaffe, att gästblogga.
"-Nej men hej Greta! Vad kul att se dig! Vill du ha en kopp kaffe? Eller nej, inte ska vi vara så omoderna. Kom och gästblogga på min blogg istället vettu. Det är jätteinne nuförtiden. Du är gäst och jag bloggar, så då bloggar du på den. Coolt va?!"

Hur som helst, nu när jag ändå fått äran att vara en gäst på bloggen så ska jag göra det bästa utav det och avslöja mitt hemliga skönhetsknep.
Jag har slopat LCHF-metoden, GI-metoden, Atkins-metoden, Anorexi-metoden och alla andra påhittade metoder och kommit på en egen, som kommer att göra mig mycket känd och rik, nämligen KÖRSBÄRS METODEN!
Jag lovar och svär hederligt att denna metod fungerar och inte bara är en fetmadödare utan också en skönhetshöjare då den innehåller antioxidanter, vatten, järn och andra vitaminer. Ni vet, röda grönsaker/frukter/bär är bra för de röda blodkropparna, ökar dessa, ökar cirkuleringsomfånget och kroppen gör sig av med slaggprodukter.

Jag äter körsbär när jag är sugen på något sött (mörka körsbär är väldigt söta!), när jag är hungrig mellan målen, när jag har tråkigt, när jag inte orkar laga mat, när det inte finns annat att äta. Jag vet att man egentligen inte ska äta något som ens smakar sött om man vill bli av med sockersuget föralltid då söta smaker höjer insulinnivåerna i kroppen och bla bla blej. MEN, ett stort MEN! Vem vill seriöst sluta äta sött för resten utav livet? Ska ni gifta er och inte smaka på er egen tårta eller? Eller skit i bröllop, ska ni gå på tusen kalas och stå i ett hörn och gnaga morötter? Dudes! Quit the crap och följ körsbärsmetoden! Världens bästa och kommer att bli as känd inom en snar framtid, då kan ni skryta med att ni var de första som läste mitt inlägg om min prövade metod! Skryter ni med det så lovar jag att tala gott om er på mina föreläsningar!

Tack och hej kära världsdagbokälskare.
Här får ni lite instruktionsbilder om hur ni gör när ni ska komma till väga med denna metod.


Först tar ni ett körsbär.
Först tar ni ett körsbär.
Sedan äter ni upp körsbäret.
Sen äter ni upp körsbäret.

Och spottar ut kärnan.
Och spottar ut kärnan.


/ Marie-Louise


Kommentarer
Postat av: Frederika

Hahahah du är sjuk hjärtat <3

2011-07-05 @ 19:52:00
URL: http://friickii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0