Nu känns det bra!

Ja så är det. Man vill ha raka svar på saker och ting, när man har fått det så slipper man gå runt och tro,undra och inte veta! Då mår man prima :D

Vackert väder ute eller hur? Jag sitter i skolan på bilban och väntar på att bli upplockad. Ska dra och käka och sen ska jag hem för att plugga. Skrev precis ett prov, det gick jätte bra!!!! Är så himla nöjd!

Jag vill tacka mina underbara vänner för allt, fråga inte varför utan jag vill bara det. Ni är bäst och förtjänar det bästa här i livet.

Förra veckan gick 2 kusiner bort, dem bodde i Grekland. Dem krockade, körde utan körkort. Det har varit svårt, är svårt för man ha rinte insett det. Det kommer vara ännu svårare när jag väl åker ner till grekland, dom kommer inte finnas där. Jag träffade dem inte så ofta senaste åren men vi lekte vare dag när vi var små. R.i.p mina fina änglar<3

På 2 veckor har det hänt 1 bra sak och 3 dåliga. Tur att jag är så stark och målmedveten så att jag inte lät dem dåliga sakerna förstöra för mig. En till sak, det är väldigt sällan jag beundrar mig själv men det måste man göra.

Känner att livet precis har börjat.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0