Men vafaaan...

Nej inte de! Nej nej nej.. Senaste veckan har SÅ mycket hänt att jag inte ens har tid att tänka på de jag BORDE tänka på.
Min energi ska gå till skolan, min energi går till skolan men bara så ni vet så skiter jag i allt annat. Just idag har det blivit lite mycket av allt och det har varit en stressig dag. Men stress är inte bra, stress mår man inte bra av så resten av kvällen ska jag plugga lite bara och sen göra nått avkopplande.
Vill träffa min lilla Efi men orkar inte ta mig till henne så jag får prata med henne i telefon ist :P

Många har sagt att jag gått ner i vikt, Nej jag bantar inte! Nej jag svälter inte mig själv! Nej jag mår inte dåligt! Jag har helt enkelt inte lust att äta, MEN JAG ÄTER så mkt som jag måste för jag har en skola att sköta så jag är inte dum i huvet. Jag vet ju att jag måste få i mig mat, ser jag ut å va sjuk i huvet eller? Sen har är jag i skolan ganska mkt och pallar inte ta me mig matlåda så jag äter när jag kommer hem efter skolan, man blir ju inte hungrig igen sen på kvällen?

Iaf, skolan går skitbra men är jäääävligt stressigt! Intensivkurs var det ju, trust me det känns. Det som är bra är att det är ämnen jag tycker är intressanta och roliga, så det spelar inge roll att det är svårt så länge man tycker att det är kul :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0